![]() |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Shatafat ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: Kocaeli Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 104 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öncelikle ben başlayayım ilk mesaj sahibi olarak Adım Emir 24 yaşındayım... İstanbul ve Gebze arasında mekik dokumaktayım... Web Tasarımla uğraşıyorum Saygılar... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| ≈ AnGeL ≈ ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkese Merhaba elif ben ![]() istanbuldan.. stilist asistanlığı & grafikerlik yapıyorum Formda iyi vakit geçirmeniz ve daim olmanız dileğiyle...
__________________ Ne baktın.. farklı mı geldi ![]() ![]() Konu elif tarafından (18-06-2007 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| O Simdi Asker ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adım Baris Yaş 21 Grafik & Web tasarım şirketinde çalısıyorum.. Emir arkadasımız ile bindik gemiye gidiyoruz ve sizlerleyiz..Formumuzun en önemli özelliği arkadaslık, ve bildiğini saklamak deil paylaşmaktır. Saygılar.. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Guest
| Alıntı:
Ne Guzel Ne GuzeL (: Ben Admınıstrator DeıLım ama Kaideyi BozmayaLım .. Adım : Cihan İş : 20/24 OnLine (: e Bu arada İşte Yapıyodur HeraLde.. Vesaıre Vesaıre Okulda Devam Akademıde Devammış Konu Emir tarafından (09-09-2007 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.. | |
|
![]() |
| Etiket |
| banana |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |